law_6-compressor

JAN VAN DER VELDEN & FRANK KRAAKMAN

Graag stellen wij ons aan u voor: Frank Kraakman & Jan van der Velden, oftewel leve.nl, adviesbureau voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt leven en zaken kunt doen! En dat doen we 24 uur per dag.

WIJ ZIEN KLANTEN ALS PARTNERS EN COLLEGA’S ALS TEAMGENOTEN

Ons advies en onze oplossingen zijn gebaseerd op de specifieke behoeften en vragen van de klant. Door onze objectieve en deskundige begeleiding worden zowel werkgevers- als werknemersbelangen behartigd.

LEEUWENKAMP & VAN DER VELDEN HEEFT ALLE SPECIALISATIES IN HUIS

Voor adviezen in de zakelijke en particuliere sfeer. Heeft u plannen en ideeën voor straks? Dan kunnen wij daar met maatwerk op aansluiten. Wij zijn onafhankelijk en beschikken over expertise die is opgebouwd door jarenlange ervaring. Betrokkenheid, kennis en ervaring, dat is onze kracht. Financiële dienstverlening is altijd gericht op de toekomst. Uw toekomst!
En daar gaan wij natuurlijk zorgvuldig mee om.

SUCCESVOL TEAM. SUCCESVOLLE RESULTATEN.

FRANK KRAAKMAN

DIRECTEUR/EIGENAAR

Frank Kraakman, is de nieuwe mede-aandeelhouder van Leeuwenkamp & van der Velden en heeft de belangen van Remko Leeuwenkamp overgenomen. Frank is een frisse wind voor het bedrijf. Ervaring heeft hij opgedaan als bedrijven adviseur bij verzekeringen in de Rijnbond voor het Centraal Beheer/Achmea. Daarna is hij 18 jaar werkzaam geweest bij IAK verzekeringen, waarvan hij 12 jaar algemeen directeur van het IAK is geweest. Zijn ambities heeft hij meegenomen en zijn uitdaging gaat hij zoeken bij het helpen van klanten en bij complexe vraagstukken. In de toekomst zal een logische naamswijziging komen, ‘Kraakman & van der Velden.’

JAN VAN DER VELDEN

DIRECTEUR/EIGENAAR

Ervaring heeft hij opgedaan als adviseur en later als mede-eigenaar bij Janssen & Tempelaars Groep. Daarna als directielid van een ING assurantiekantoor. Ondernemen zit in zijn bloed en dat heeft hem doen besluiten om in 2007 aandeelhouder te worden. Zijn passie om met mensen om te gaan en de nieuwsgierigheid om te proeven hoe anderen in het leven staan, kan hij heerlijk in zijn vak kwijt.

IRENE FRANSEN

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Na eerst allround ervaring op te hebben gedaan in de verzekeringsbranche, heeft ze zich toegelegd op de financiële administratie. Door het afwisselende werk en het contact met klanten, medewerkers en verzekeraars blijft dit werk boeiend voor haar en zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen.

KARIN WILLEMS

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING BEDRIJVEN

Karin is net als Jan werkzaam geweest bij Jansen & Tempelaars en is sinds december 2006 in dienst bij Leeuwenkamp & van der Velden. Haar werkzaamheden zijn gericht op de afdeling commerciële binnendienst voor bedrijven.

YARA VAN VLERKEN DIRKS

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING BEDRIJVEN

Yara werkt sinds 2003 bij ons kantoor. Het persoonlijke en vooral gezellige contact met klanten en collega’s zijn voor haar een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden.

PETER ROVERS

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING BEDRIJVEN/PARTICULIEREN

Sinds 1 januari 2019 toegevoegd aan ons team. Peter heeft alle kennis om onze bedrijfsmatige relaties te adviseren, en is ook een gedreven adviseur voor onze particuliere relaties. Peter heeft bij diverse middelgrote financiële bedrijven gewerkt, als laatste bij Van der Wal uit Best. Wij zijn erg blij met de persoon Peter, een teamplayer, fulltime in dienst, een aanspreekpunt met kennis van zaken.

TIM LEEUWENKAMP

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING PARTICULIEREN

Ja dat leest u goed: er blijft een ‘Leeuwenkamp’ in het bedrijf. Tim komt alle fijne kneepjes van het vak leren bij ons. Hij werkt drie dagen in de week en is het aanspreekpunt voor particuliere relaties. Daarnaast is hij nog bezig om zijn scriptie af te ronden in Breda en zijn opleidingen af te maken om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Met zijn positieve instelling is hij een fijne aanwinst.

EEN GOED TEAM BESTAAT UIT MENSEN DIE ONGEVRAAGD MET ELKAAR SAMENWERKEN