Duurzaam vitaal

Iedere werkgever is begaan met zijn werknemers. Want gemotiveerde medewerkers zijn de motor van een bloeiend bedrijf. Koester het menselijk kapitaal. Als u hierin investeert, bindt u goede werknemers aan uw bedrijf. Rondom personeel wilt u dan ook alles op orde hebben. Toch ervaren werknemers in de praktijk meer stress dan 30 jaar geleden. De tijd verandert te snel. U wilt voorkomen dat ze uitvallen door ziekte, een ongeval krijgen of dat hun op reis iets overkomt. Leve helpt u aan de slag gaan met personeelsrisico’s. Onder meer met het aanbieden van een optimale pensioenregeling en een degelijke arbeidsongeschiktheidsregeling.

Ziektekosten

  • Ziektekosten
  • Arbeidsongeschiktheid / WIA
  • Verzuimpreventie en advies
  • Periodiek medisch onderzoek

Financieel & verzekeringen

  • Pensioen
  • Hypotheek advies
  • Privépakket schadeverzekeringen

Vitaliteit

  • Vitaal & duurzaam inzetbaar (RI&E)

Ziekmelden

  • De belangrijkste stappen
  • Waar moet u rekening mee houden?

Belang van Risico Inventarisatie & Evaluatie (R.I.&E.)

Ieder bedrijf is wettelijk verplicht om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (R.I.&E.) te hebben. Er zijn maar weinig bedrijven die dit ook daadwerkelijk hebben. Het is echter noodzakelijk om inzicht te hebben in de risico’s die samenhangen met de bedrijfsprocessen. Elke schade ten gevolge van belastende arbeidsomstandigheden, fouten en ongelukken gaat naast mogelijke gezondheidsschade voor medewerkers ook ten koste van de winst of het imago van uw onderneming. Met een RI&E van RIE live laat u deze risico’s onderzoeken én komt er een actieplan voor het beheersen van deze risico’s. Zo lopen niet alleen uw werknemers op het werk minder risico, maar beperkt u ook uw ondernemersrisico. Neem gerust met ons contact op.

De CyberCare Polis

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. We brengen steeds meer tijd door op internet: we e-mailen, gamen, bankieren en shoppen, we onderhouden sociale contacten en zoeken naar informatie etcetera. Met onze smartphones zijn we fulltime met het internet verbonden en steeds meer huishoudelijke apparaten worden ook op het wereldwijde web aangesloten. Deze ontwikkeling is vooral positief, maar heeft ook negatieve kanten waaronder de opkomst van cybercrime. De CyberCare Polis is een verzekering die de kosten van hulpverlening en de schade als gevolg van bepaalde cyberincidenten vergoed.

Yara van Vlerken Dirks
Relatiebeheerder Bedrijven
Tel. 040 21 11 789
yara@leve.nl

Persoonlijk advies over uw situatie?

Kom gerust eens vrijblijvend praten bij Leve. Dan kunnen we het meteen ook hebben over de extra mogelijkheden om uw mensen te waarderen. Wij kunnen voor uw medewerkers een pakket collectieve verzekeringen samenstellen. Zij betalen minder premie, wij regelen de rest en u kost het niets.

 

Yara van Vlerken Dirks helpt u met professioneel risicomanagement. Daarbij gaat het niet alleen om verzekeringen maar bijvoorbeeld samen de juiste risico’s te bepalen zodat de continuïteit van uw onderneming geborgd is.

 

Even bellen en we spreken elkaar snel!