Home > Uw onderneming > Bedrijfspand en -inventaris

Bedrijfspand en -inventaris

Een brand kan een hele grote impact hebben op de continuïteit van uw onderneming. Het is daarom noodzakelijk dat u verder kijkt dan alleen maar verzekeringsoplossingen. Met onze brede benadering zorgen wij ervoor dat we met u alle risico’s bekijken en zo tot een gepaste oplossing voor uw onderneming komen.

Leve bekijkt al uw risico’s

Brand gebouw, inventaris, voorraad
Stel de continuïteit van uw bedrijf veilig na calamiteiten door brand- of water- of stormschade.

Werkmaterieel
Gebruikt u werkmaterieel, zoals heftrucks, veegmachines, shovels of graafmachines? Met onze Werkmaterieelverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld diefstal of beschadiging. Heeft u na schade tijdelijk geen werkmaterieel? Dan krijgt u maximaal zeven dagen een uitkering van € 100,- per dag om materieel te huren. Verhuurt u werkmaterieel dat wordt bestuurd door uw eigen medewerkers? Dan is dit verzekerd. U kunt kiezen uit de dekkingen: WA, Beperkt casco en Volledig casco.

Machine, breuk- en bedrijfsschade
Met de machinebreukverzekering verzekert u het risico van materiële beschadiging van machines en installaties door eigen gebrek en door van buitenkomende onheilen, zoals vallen en stoten, bedieningsfouten, overspanning en/of inductie en aanvaringen met werkstuk. Met de machinebreukbedrijfsschadeverzekering verzekert u de financiële schade als gevolg van bedrijfsstilstand of verminderde productieopbrengst.