Private Insurance

Plannen voor de toekomst? Op tijd stoppen met werken? Een hartenwens nu al vervullen? Als financieel specialist brengen wij de verschillende financiële en fiscale facetten samen in een solide plan. Wij besparen u tijd en zorgen en wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wettelijke eisen. En bij schade staat u er niet alleen voor. Dan staan wij voor u klaar. Leve begeleidt het gehele traject voor u van schadeafhandeling en het inschakelen van de juiste experts. Een zorgvuldige risicoanalyse brengt rust in u en uw omgeving. Zodat u uw wensen kunt verwezenlijken. Nu al, maar zeker ook later zijn de zaken goed geregeld. En daarbij denken we ook mee over de tijd dat u er niet meer bent.

Gezin en woning

  • Kunst, antiek, sieraden
  • Brand, inventaris
  • Aansprakelijkheid

Vervoer

  • Oldtimers
  • Auto

Toekomst

  • Hypotheken
  • Residentie buitenland
  • Pensioen
  • Lijfrente

Inkomensverzekeringen

Als ondernemer bent u veelal op uzelf aangewezen. Dat maakt ondernemers ook zo sterk. Maar er is geen sociaal vangnet als u arbeidsongeschikt wordt, stopt met werken of als uw omzet plotseling sterk terugloopt. Een belangrijke reden om zelf maatregelen te nemen. Een inkomensverzekering is niet alleen van belang voor ondernemers maar ook voor particulieren. Er kunnen talloze redenen zijn om een kapitaal te willen vormen. Voor een studie van uw kinderen, voor de aanschaf van een woning of het creëren van wat extra financiële zekerheid voor mindere tijden. Een kapitaal- of inkomensverzekering is een goede oplossing. 

De CyberCare Polis

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. We brengen steeds meer tijd door op internet: we e-mailen, gamen, bankieren en shoppen, we onderhouden sociale contacten en zoeken naar informatie etcetera. Met onze smartphones zijn we fulltime met het internet verbonden en steeds meer huishoudelijke apparaten worden ook op het wereldwijde web aangesloten. Deze ontwikkeling is vooral positief, maar heeft ook negatieve kanten waaronder de opkomst van cybercrime. De CyberCare Polis is een verzekering die de kosten van hulpverlening en de schade als gevolg van bepaalde cyberincidenten vergoed.

Tim Leeuwenkamp
Relatiebeheerder
Tel. 040 21 11 789
tim@leve.nl

Persoonlijk advies over uw situatie?

Kom gerust eens vrijblijvend praten bij Leve. Zeker weten dat we u goed op weg kunnen helpen. Alvast een eerste advies: zorg ervoor dat uw financiële plan afgestemd blijft op uw persoonlijke situatie. Dat betekent dat het regelmatig geactualiseerd moet worden. Het zelf afsluiten van uw verzekeringen, hypotheken of pensioenregelingen is gecompliceerd. Welke aanbieders zijn er, welke is het voordeligst, wat zijn de voorwaarden, welke dekking is het beste?

 

Tim Leeuwenkamp helpt u met vragen rondom private insurance. U heeft recht op duidelijke overzichten. Wat heeft u opgebouwd nu en wat kunt u verwachten als het zover is. Wij houden uw ontwikkeling en de markt scherp in de gaten om te zien of we uw situatie kunnen verbeteren of optimaliseren. Daarom is het belangrijk een langdurige en op vertrouwen gebaseerde relatie aan te gaan.

 

Even bellen en we regelen het snel!