Home > Uzelf > Toekomst

Toekomst

Plannen voor de toekomst? Op tijd stoppen met werken? Een hartewens nu al vervullen? Of op zoek naar een ander huis? Hier of misschien zelfs over de grens? Leve zoekt samen met u naar een optimale invulling van uw financiële toekomst. Maar we kijken ook mee als er iets verandert in uw persoonlijke situatie. Uw financiële plan moet ten alle tijde solide zijn.

Leve bouwt mee aan uw toekomst

Lijfrente
Met een lijfrente spaart u voor een extra inkomen waarmee u later uw AOW en pensioen aanvult. Of omdat u eerder wilt stoppen met werken. U spaart belastingvriendelijk. U betaalt pas belasting als u later uw uitkeringen ontvangt. Dat is gunstig omdat u vanaf uw AOW-leeftijd meestal minder belasting betaalt. Lijfrente opbouwen kan op verschillende manieren. U kunt elke maand of elk jaar een bedrag inleggen. Of op een moment dat het u uitkomt. Bijvoorbeeld als u uw vakantiegeld ontvangt. Of uw 13e maand of een ander meevallertje. U hoeft geen geen minimum bedrag in te leggen. Meer geld inleggen betekent meer belastingvoordeel en meer kapitaal opbouwen. Leve geeft persoonsgebonden advies.

Pensioen
Pensioen is een moeilijke materie die eenvoudig uit te leggen is aan uw als ondernemer of aan uw medewerker. U heeft beiden recht op een duidelijk overzicht van kosten en opbrengsten. Wat heeft u opgebouwd nu en wat kunt u verwachten als het zover is. Wij houden uw ontwikkeling en de markt scherp in de gaten om te zien of we uw situatie kunnen verbeteren of optimaliseren. Daarom is het belangrijk een langdurige en op vertrouwen gebaseerde relatie aan te gaan.

Hypotheken
Op het gebied van hypotheken is er altijd meer mogelijk dan u denkt. U wenst nu ‘lekker’ te wonen, maar straks ook. Omdat u woont om te leven, mag het een niet ten kosten gaan van het ander. Het is belangrijk om uw hypotheekkeuze te baseren op uw totale financiële situatie. Leve werkt samen met Van Bergeijk Hypotheken. Dit kantoor is gespecialiseerd in hypotheken. Ze nemen al uw zorgen uit handen en geven een objectief en helder advies. Een advies dat past bij uw leven en uw levensstijl.

Residentie buitenland
Heeft u een huis in het buitenland? Maak dan een bewuste afweging hoe u dit huis gaat verzekeren, zodat uw tweede huis u écht de fijne jaren gaat brengen die u zo zijn gegund! Vaak lijkt een verzekering in het buitenland voordelig, maar de Nederlandse polis geeft een betere dekking. Daarnaast biedt een Nederlandse verzekering betere service. We helpen u graag met het passend advies.

Erfrecht

Wilt u uw partner goed verzorgd nalaten? Uw vermogen veiligstellen voor de zorg? Zo min mogelijk erfbelasting betalen? Uw schoonkinderen uitsluiten? Bij wilsonbekwaamheid een rechtsgang naar de Rechtbank voorkomen?

 

Vul de checklist in en kijk of u aan alles heeft gedacht!

 

Checklist >