Home > Uw onderneming > Meer verzekeringen

Meer verzekeringen

Leve heeft ruim 800 ondernemingen als klant en heeft meer dan 100 jaar ervaring in het bieden van de juiste oplossingen voor onze klanten als het gaat om verzekeringen en risico management. Zo kunt u ook gebruik maken van onze expertise op het gebied van:

  • Transport en logistieke verzekeringen
  • Cyberrisk
  • Evenementenverzekering
  • Vrijwilligersverzekeringen
  • Vereniging van eigenaren
  • Computerverzekering
  • Machine/breuk verzekering

Uiteindelijk vinden wij altijd voor u een geschikte oplossing.

Leve biedt u de juiste oplossingen

Transport en logistieke verzekeringen
Bent u een vervoerder in de transportsector? Dan weet u dat er veel risico’s zijn. Er kan van alles misgaan met voertuigen, lading en werkmaterieel. Aansprakelijkheid en vervoersrisico’s verzekerd u met een Transport- en Logistiekpolis. Verder kiest u zelf wat u wel of niet verzekert. Leve past uw verzekering helemaal op uw situatie af.

Cyberrisk
Met een Cyberverzekering voor mkb-ondernemers bent u goed verzekerd voor schade via computers en internet. Deze Cyberverzekering dekt onder andere datalekken, ransomware en bedrijfsstilstand door menselijke fouten en cybercrime. Dit vergoedt schade aan uw eigen bedrijf en aan anderen. Een deskundig cyberteam is 24/7 bereikbaar en staat voor u klaar. En u kunt zelf uw verzekerd bedrag bepalen tot max. €1.000.000 per jaar.

Evenementenverzekering
U doet er alles aan om uw evenement goed te laten verlopen. Maar natuurlijk kan er iets mis gaan. Een springkussen dat lek raakt. Problemen tijdens de opbouw van een attractie. Of erger: iemand struikelt over een bundel snoeren en breekt zijn arm omdat hij ongelukkig terechtkomt. Vervelend! Schade kunt u niet altijd voorkomen. Maar u kunt zich wel verzekeren tegen de kosten van schade.

Vrijwilligersverzekering
Vrijwilligers doen belangrijk werk voor een ander zonder tegenprestatie te verlangen. Daarom is het belangrijk dat juist deze groep mensen goed verzekerd is. Met de Vrijwilligersverzekering verzekert u in 1 keer vrijwilligers en mantelzorgers tegen de meest voorkomende schades.

Vereniging van eigenaren
Bestaat een gebouw uit meerdere appartementen? En hebben deze appartementen verschillende eigenaren? Dan vormen zij samen de ‘Vereniging van Eigenaren’(VvE). Iedere eigenaar betaalt een bijdrage voor gemeenschappelijke kosten. Hieronder valt ook de premie van een VvE-verzekering: een verzekering die de VvE-beheerder afsluit en die het gebouw en de bewoners beschermt tegen de financiële gevolgen bij schade.

Computerverzekering
De Computer- en elektronica­verzekering is een aanvulling op de bedrijfs­middelen­verzekering (voor uw inventaris) en de brand- en bedrijfs­schade­verzekering. Heeft uw onderneming veel elektronische apparaten en bent u voor de bedrijfs­voering hiervan afhankelijk? Dan geeft de Computer- en elektronica­verzekering een uitgebreide dekking. Denk aan architecten­bureaus of winkeliers. Bent u zzp’er? En heeft u uw laptop op naam van de zaak gekocht? Ook dan kunt u uw laptop en andere elektronica met deze verzekering verzekeren.