Home > Uw medewerkers > Financieel & verzekeringen

Financieel & verzekeringen

Plannen voor de toekomst? Op tijd stoppen met werken? Een hartenwens nu al vervullen? Of op zoek naar een ander huis? Leve zoekt samen met u naar een optimale invulling van uw financiële toekomst. Maar we kijken ook mee als er iets verandert in uw persoonlijke situatie. Uw financiële plan moet ten alle tijde solide zijn.

Leve adviseert voor nu en later

Pensioen
Pensioen is een moeilijke materie die eenvoudig uit te leggen is aan u als ondernemer of aan uw medewerker. U heeft beiden recht op een duidelijk overzicht van kosten en opbrengsten. Wat heeft u opgebouwd nu en wat kunt u verwachten als het zover is. Wij houden uw ontwikkeling en de markt scherp in de gaten om te zien of we uw situatie kunnen verbeteren of optimaliseren. Daarom is het belangrijk een langdurige en op vertrouwen gebaseerde relatie aan te gaan.

Hypotheekadvies
Op het gebied van hypotheken is er altijd meer mogelijk dan u denkt. U wenst nu ‘lekker’ te wonen, maar straks ook. Omdat u woont om te leven, mag het een niet ten kosten gaan van het ander. Het is belangrijk om uw hypotheekkeuze te baseren op uw totale financiële situatie. Leve werkt samen met Van Bergeijk Hypotheken. Dit kantoor is gespecialiseerd in hypotheken. Ze nemen al uw zorgen uit handen en geven een objectief en helder advies. Een advies dat past bij uw leven en uw levensstijl.

Privépakket schadeverzekeringen
Al onze schadeverzekeringen zijn beschikbaar in het Privépakket Schadeverzekeringen. Leve verzamelt al uw schadeverzekeringen op één polis. Hoe meer categorieën u hebt verzekerd, hoe meer pakketkorting u krijgt.