Welkom bij Leve

Onze rol is om te luisteren, vragen te stellen, zorgvuldig te plannen en realistisch uw opties te schetsen. Laat ons het harde werk doen, zodat u tijd heeft om te leven. Onze dienstverlening richt zich op particulieren, ondernemers, werknemers, (familie-)bedrijven en dga’s. Heeft u een kleine of een grote vraag, u bent van harte welkom. De kracht van Leve is de mix van oprechte persoonlijke betrokkenheid gecombineerd met uitstekende financiële expertise. Ons uitgangspunt is helder en simpel: bij ons staan uw onderneming, uw werknemers en uzelf centraal. Onze werkwijze is praktisch, begrijpelijk en overzichtelijk voor alle partijen. Ontdek zelf onze manier van werken.

Historie

Leve bestaat al 30 jaar onder de naam Leeuwenkamp & Van der Velden en daarvoor L’Ortye Verzekeringen.  Met het vertrek van Remko Leeuwenkamp en de komst van Frank Kraakman als mededirecteur in november 2018 kwam er een frisse wind. Jan van der Velden en Frank Kraakman, beiden komend vanuit grote en multidisciplinaire kantoren (ING en IAK) willen een persoonlijkere aanpak waarbij de relatie met de ondernemer centraal staat.

Onafhankelijk advies

Wij zijn volledig onafhankelijk en doen zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Wij onderzoeken welke financiële instelling bij u past en welke producten u nodig heeft.

Meer dan 90 jaar financiële expertise

Meer dan 90 jaar gecombineerde ervaring in assurantiën en financiën.

Peace of mind

We verwijderen de complexiteit en bieden vertrouwen, zekerheid, focus en
ondernemerschap.

Persoonlijke betrokkenheid

Directe lijnen, lange termijn relaties. Wij willen weten wat er bij u, uw werknemers en de onderneming speelt zodat we vooruit kunnen denken en betrokken blijven.

Snel en flexibel schakelen

Onze contacten met accountantskantoren, juristen, notarissen en makelaars zorgen ervoor dat wij snel en efficiënt kunnen schakelen als u van hun diensten gebruik wenst te maken.

Toegevoegde waarde

We varen op nauwkeurigheid, kwaliteit en het toevoegen van echte waarde. Ons dienstenpakket voor de zakelijke en de particuliere markt bestaat uit alle verzekeringen en financiële producten die u volledig nazorgen zodat u vrij bent om nieuwe avonturen aan te gaan.

Meet the team

Met een ervaren en vertrouwd team van medewerkers zorgen wij ervoor dat uw zaken goed geregeld worden. Stuk voor stuk specialisten met ieder hun eigen vakgebied en jarenlange ervaring. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van de beste oplossing voor uw vraag. Samen met u werken we aan oplossingen voor de moeilijke, grote beslissingen, of zelfs de kleine, persoonlijke beslissingen. Maatwerk is ons sleutelbegrip in onze dienstverlening. U hoeft niet veel te doen. Vertel ons uw wensen en wij nemen uw zorg uit handen. We gaan namelijk het liefst een langetermijnrelatie aan met onze klanten. Want als betrokken partner kunnen wij pro-actief inspelen op uw belangen en wensen.

Ervaring heeft hij opgedaan als adviseur en later als mede-eigenaar bij Janssen & Tempelaars Groep. Daarna als directielid van een ING assurantiekantoor. Ondernemen zit in zijn bloed en dat heeft hem doen besluiten om in 2007 aandeelhouder te worden. Zijn passie om met mensen om te gaan en de nieuwsgierigheid om te proeven hoe anderen in het leven staan, kan hij heerlijk in zijn vak kwijt.

Jan van der Velden

Directeur/Eigenaar

 

Karin is net als Jan werkzaam geweest bij Jansen & Tempelaars en is sinds december 2006 in dienst bij Leeuwenkamp & van der Velden. Haar werkzaamheden zijn gericht op de afdeling commerciële binnendienst voor bedrijven.

Karin Willems

Office Manager

 

Frank Kraakman is de nieuwe mede-aandeelhouder van Leve en heeft de belangen van Remko Leeuwenkamp overgenomen. Frank is een frisse wind voor het bedrijf. Ervaring heeft hij opgedaan als bedrijvenadviseur bij verzekeringen in de Rijnbond voor het Centraal Beheer/Achmea. Daarna is hij 18 jaar werkzaam geweest bij IAK verzekeringen, waarvan 12 jaar in de functie van algemeen directeur. Zijn ambities heeft hij meegenomen en zijn uitdaging gaat hij zoeken bij het helpen van klanten en bij complexe vraagstukken.

Frank Kraakman

Directeur/Eigenaar

 

Sinds 1 januari 2019 toegevoegd aan ons team. Peter heeft alle kennis om onze bedrijfsmatige relaties te adviseren, en is ook een gedreven adviseur voor onze particuliere relaties. Peter heeft bij diverse middelgrote financiële bedrijven gewerkt, als laatste bij Van der Wal uit Best. Wij zijn erg blij met de persoon Peter, een teamplayer, fulltime in dienst, een aanspreekpunt met kennis van zaken.

Peter Rovers

Relatiebeheerder

 

Yara werkt sinds 2003 bij ons kantoor. Het persoonlijke en vooral gezellige contact met klanten en collega’s zijn voor haar een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden.

Yara van Vlerken Dirks

Relatiebeheerder Bedrijven

 

Ja dat leest u goed: er is nog steeds een ‘Leeuwenkamp’ in het bedrijf. Tim werkt inmiddels al een aantal jaren bij ons. Hij is het aanspreekpunt voor particuliere relaties. Daarnaast doorloopt hij nog aanvullende opleidingen om u optimaal van dienst te zijn. Met zijn positieve instelling is hij een fijne aanwinst.

Tim Leeuwenkamp

Relatiebeheerder

 

Na eerst allround ervaring op te hebben gedaan in de verzekeringsbranche, heeft ze zich toegelegd op de financiële administratie. Door het afwisselende werk en het contact met klanten, medewerkers en verzekeraars blijft dit werk boeiend voor haar en zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen.

Irene Fransen

Financiële Administratie

 

Max heeft de Hotel Management School in Maastricht succesvol doorlopen. Tijdens haar studie heeft ze besloten een andere richting op te gaan: persoonlijk klantcontact in combinatie met financiële administratie zijn haar kwaliteiten. Max adviseert particuliere klanten in samenwerking met Tim. Daarnaast draagt zij mede zorg voor de financiële administratie van Leve.

Max Wildenberg

Relatiebeheerder / Financiële Administratie

 

Na ruim 10 jaar ervaring bij de Rabobank in particulier en financieel advies, kwam Kim via een kleine zijstap, bij Leve terecht. Haar passie bleek toch de financiële dienstverlening. Nu ligt haar focus op de zakelijke branche. Persoonlijk contact is erg belangrijk en ze vindt korte lijntjes ontzettend fijn. Om steeds dat extra stapje te kunnen zetten blijft ze zich ontwikkelen!

Kim van den Reek

Relatiebeheerder

 

Met de opleiding Commerciële Economie op zak en een extra Master of Science in Marketing Management is Ed eerst als Projectmanager bij een vastgoedbedrijf aan de slag gegaan. Na kort aandringen van Frank besloot hij na een jaar de overstap te maken naar Leve. Hij is leergierig, spontaan en communicatief. Met zijn positiviteit en energie is hij een waardevolle aanvulling op het Leve team.

Ed Lambermont

Assurantie-medewerker

 

Vacatures

Schadebehandelaar M/V

De functie

Als schadebehandelaar ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van schades en schadedossiers. De werkzaamheden bestaan uit het behandelen en beoordelen van schadeclaims, het voeren van correspondentie en telefoongesprekken met klanten, verzekeraars, experts en belangenbehartigers. De relaties en bijbehorende verzekeringen hebben veelal MKB bedrijven, eigenaar of personeelsleden. Voor je collega’s ben je een sparringpartner, zowel inhoudelijk op het gebied van verzekeringsvoorwaarden als op het gebied van het voeren van besprekingen en onderhandelingen. Ten behoeve van de afdeling denk je mee verbetervoorstellen waarbij je ook mee denkt om de gehele schadeketen verder te optimaliseren.

 

Herken jij je nog niet (helemaal) in bovenstaande? Maar ben jij wel de ambitieuze schadebehandelaar die op hele korte termijn, met grote stappen deze rol en positie kan waar maken? En ook de drive en ambitie daartoe heeft? Aarzel dan niet om te reageren!

De functievereisten

Je bent een ervaren schadebehandelaar en bent nu werkzaam (of werkzaam geweest) bij een verzekeringsmakelaar of verzekeringsmaatschappij. Je hebt relevantie werkervaring met CAR verzekeringen. Verder ben je analytisch sterk en in staat om complexe schades snel te doorgronden. Je bent slagvaardig, vasthoudend, doelgericht en thuis op het gebied van verzekeringsvoorwaarden. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

 

Verder verwachten wij:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • WFT proof (basis);
 • Resultaat- en servicegericht;
 • Goed ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden;
 • Teamspeler, creatief, initiatiefrijk en pragmatisch;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wij bieden

Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Binnen LEVE kun je jouw werktijden flexibel indelen en heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Op die manier kun je jouw privé activiteiten goed combineren. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, met zowel de auto als het OV, en beschikken over goede parkeervoorzieningen. Wij zoeken iemand voor 40 uur maar parttime is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Senior Relatiebeheerder M/V

Ben jij communicatief sterk en klantgericht? Werk jij graag samen in een positief en energiek team en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een organisatie dat volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

De functie
Als Relatiebeheerder werk je nauw samen met MKB relaties en heb je veel contact met verzekeraars, assuradeuren en andere collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten op het gebied van schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, pensioenen en ziektekosten. Ook regel je het proces van offerte tot polis opmaak.

 

Het team waar jij in komt te werken bestaat momenteel uit 7 collega’s waarin iedereen klantgericht werkt. Door onze onstuimige groei is er ruimte voor een nieuwe vacature. Je signaleert kansen en mogelijkheden tot verbetering van processen en dienstverlening met als doel een optimale klantbeleving.

De functievereisten
Jij hebt oog voor de klant en denkt in oplossingen. Hierbij toon je initiatief, flexibiliteit en creativiteit. Samenwerking staat hierin voorop. Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk, commercieel en betrokken. De werkzaamheden in deze functie zijn gevarieerd en uitdagend. Door jezelf te zijn en te geloven in je talenten en kwaliteiten zorg je met het team voor een goede werksfeer en een uitstekende invulling van onze klantbelofte.

 

Wat verwachten wij?

 • Je beschikt over hbo werk– en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in het bezit van de diploma’s WFT basis en WFT Schade (pre).
 • Je kunt je snel systemen eigen maken.

Wij bieden
Een gevarieerde baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien in een organisatie die flink in beweging is. Er is volop ruimte voor eigen initiatief. Werken volgens ‘het nieuwe werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen.

Geïnteresseerd?

Register makelaar in Assurantiën (RMIA)

Functie omschrijving

 • Zelfstandig voeren van besprekingen en onderhandelingen met verzekeraars betreffende bestaande en nieuw te sluiten verzekeringscontracten.
 • Verzorgen van maatwerk oplossingen voor zakelijke relaties.
 • Ontwikkelen en bestendigen van de relatie met klanten, subagenten en verzekeraars.
 • Opmaken van (beurs)polissen.
 • Gemotiveerde voorstellen samenstellen inclusief de verzekeringstechnische interpretatie van risico’s, waarin praktische en technische feiten gecombineerd worden.
 • Gemotiveerde voorstellen samenstellen conform de daarvoor geldende WFT-advies richtlijnen.
 • Je bent ook dé vraagbaak voor je commerciële collega’s.

De functievereisten

 • HBO denk- en werkniveau.
 • In bezit van het A diploma en branche Varia.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over overtuigingskracht, je bent gedreven, analytisch sterk en klantgericht.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent WFT Proof.
 • Beschik je over eigen netwerk bij verzekeraars, co-assurantie verdient de voorkeur.

Wij bieden

 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring;
 • Een concurrerend marktconform salaris;
 • Contract voor 40u;
 • Pensioenregeling, reiskosten;
 • Flexibiliteit in werktijden;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een informele sfeer, geen jasje dasje cultuur.

Geïnteresseerd?

Partners

Wij doen waar wij goed in zijn: voor u de meest optimale oplossingen bieden. Ons kantoor is volledig onafhankelijk en doet zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Wij onderzoeken welke financiële instelling bij u past en welke producten u nodig heeft.

Verzekeraars

Aegon
Aevitea
AIG
Allianz
ANWB
ASR

Avero
AXA Art
Bovemij
Centraal beheer
Chubb

CNA
CZ
DAS
De Amersfoortse
de Goudse

Dela
HDI
Heinfeld
Hiscox
Klaverblad

Menzis
Monuta
MS AMLIN
Nationale Nederlanden
ONVZ

Reaal
RSA
Unigarant
Voogd & Voogd
Zurich