Welkom bij Leve

Onze rol is om te luisteren, vragen te stellen, zorgvuldig te plannen en realistisch uw opties te schetsen. Laat ons het harde werk doen, zodat u tijd heeft om te leven. Onze dienstverlening richt zich op particulieren, ondernemers, werknemers, (familie-)bedrijven en dga’s. Heeft u een kleine of een grote vraag, u bent van harte welkom. De kracht van Leve is de mix van oprechte persoonlijke betrokkenheid gecombineerd met uitstekende financiële expertise. Ons uitgangspunt is helder en simpel: bij ons staan uw onderneming, uw werknemers en uzelf centraal. Onze werkwijze is praktisch, begrijpelijk en overzichtelijk voor alle partijen. Ontdek zelf onze manier van werken.

Historie

Leve bestaat al 30 jaar onder de naam Leeuwenkamp & Van der Velden en daarvoor L’Ortye Verzekeringen.  Met het vertrek van Remko Leeuwenkamp en de komst van Frank Kraakman als mededirecteur in november 2018 kwam er een frisse wind. Jan van der Velden en Frank Kraakman, beiden komend vanuit grote en multidisciplinaire kantoren (ING en IAK) willen een persoonlijkere aanpak waarbij de relatie met de ondernemer centraal staat.

Onafhankelijk advies

Wij zijn volledig onafhankelijk en doen zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Wij onderzoeken welke financiële instelling bij u past en welke producten u nodig heeft.

Meer dan 90 jaar financiële expertise

Meer dan 90 jaar gecombineerde ervaring in assurantiën en financiën.

Peace of mind

We verwijderen de complexiteit en bieden vertrouwen, zekerheid, focus en
ondernemerschap.

Persoonlijke betrokkenheid

Directe lijnen, lange termijn relaties. Wij willen weten wat er bij u, uw werknemers en de onderneming speelt zodat we vooruit kunnen denken en betrokken blijven.

Snel en flexibel schakelen

Onze contacten met accountantskantoren, juristen, notarissen en makelaars zorgen ervoor dat wij snel en efficiënt kunnen schakelen als u van hun diensten gebruik wenst te maken.

Toegevoegde waarde

We varen op nauwkeurigheid, kwaliteit en het toevoegen van echte waarde. Ons dienstenpakket voor de zakelijke en de particuliere markt bestaat uit alle verzekeringen en financiële producten die u volledig nazorgen zodat u vrij bent om nieuwe avonturen aan te gaan.

Meet the team

Met een ervaren en vertrouwd team van medewerkers zorgen wij ervoor dat uw zaken goed geregeld worden. Stuk voor stuk specialisten met ieder hun eigen vakgebied en jarenlange ervaring. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van de beste oplossing voor uw vraag. Samen met u werken we aan oplossingen voor de moeilijke, grote beslissingen, of zelfs de kleine, persoonlijke beslissingen. Maatwerk is ons sleutelbegrip in onze dienstverlening. U hoeft niet veel te doen. Vertel ons uw wensen en wij nemen uw zorg uit handen. We gaan namelijk het liefst een langetermijnrelatie aan met onze klanten. Want als betrokken partner kunnen wij pro-actief inspelen op uw belangen en wensen.

Ervaring heeft hij opgedaan als adviseur en later als mede-eigenaar bij Janssen & Tempelaars Groep. Daarna als directielid van een ING assurantiekantoor. Ondernemen zit in zijn bloed en dat heeft hem doen besluiten om in 2007 aandeelhouder te worden. Zijn passie om met mensen om te gaan en de nieuwsgierigheid om te proeven hoe anderen in het leven staan, kan hij heerlijk in zijn vak kwijt.

Jan van der Velden

Directeur/Eigenaar

 

Karin is net als Jan werkzaam geweest bij Jansen & Tempelaars en is sinds december 2006 in dienst bij Leve (voorheen Leeuwenkamp & van der Velden). Haar werkzaamheden zijn gericht op de afdeling commerciële binnendienst voor bedrijven.

Karin Willems

Office Manager

 

Frank Kraakman is de nieuwe mede-aandeelhouder van Leve en heeft de belangen van Remko Leeuwenkamp overgenomen. Frank is een frisse wind voor het bedrijf. Ervaring heeft hij opgedaan als bedrijvenadviseur bij verzekeringen in de Rijnbond voor het Centraal Beheer/Achmea. Daarna is hij 18 jaar werkzaam geweest bij IAK verzekeringen, waarvan 12 jaar in de functie van algemeen directeur. Zijn ambities heeft hij meegenomen en zijn uitdaging gaat hij zoeken bij het helpen van klanten en bij complexe vraagstukken.

Frank Kraakman

Directeur/Eigenaar

 

Sinds 1 januari 2019 toegevoegd aan ons team. Peter heeft alle kennis om onze bedrijfsmatige relaties te adviseren, en is ook een gedreven adviseur voor onze particuliere relaties. Peter heeft bij diverse middelgrote financiële bedrijven gewerkt, als laatste bij Van der Wal uit Best. Wij zijn erg blij met de persoon Peter, een teamplayer, fulltime in dienst, een aanspreekpunt met kennis van zaken.

Peter Rovers

Relatiebeheerder

 

Yara werkt sinds 2003 bij ons kantoor. Het persoonlijke en vooral gezellige contact met klanten en collega’s zijn voor haar een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden.

Yara van Vlerken Dirks

Relatiebeheerder Bedrijven

 

Ja dat leest u goed: er is nog steeds een ‘Leeuwenkamp’ in het bedrijf. Tim werkt inmiddels al een aantal jaren bij ons. Hij is het aanspreekpunt voor particuliere relaties. Daarnaast doorloopt hij nog aanvullende opleidingen om u optimaal van dienst te zijn. Met zijn positieve instelling is hij een fijne aanwinst.

Tim Leeuwenkamp

Relatiebeheerder

 

Na eerst allround ervaring op te hebben gedaan in de verzekeringsbranche, heeft ze zich toegelegd op de financiële administratie. Door het afwisselende werk en het contact met klanten, medewerkers en verzekeraars blijft dit werk boeiend voor haar en zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen.

Irene Fransen

Financiële Administratie

 

Na ruim 10 jaar ervaring bij de Rabobank in particulier en financieel advies, kwam Kim via een kleine zijstap, bij Leve terecht. Haar passie bleek toch de financiële dienstverlening. Nu ligt haar focus op de zakelijke branche. Persoonlijk contact is erg belangrijk en ze vindt korte lijntjes ontzettend fijn. Om steeds dat extra stapje te kunnen zetten blijft ze zich ontwikkelen!

Kim van den Reek

Relatiebeheerder

 

Met de opleiding Commerciële Economie op zak en een extra Master of Science in Marketing Management is Ed eerst als Projectmanager bij een vastgoedbedrijf aan de slag gegaan. Na kort aandringen van Frank besloot hij na een jaar de overstap te maken naar Leve. Hij is leergierig, spontaan en communicatief. Met zijn positiviteit en energie is hij een waardevolle aanvulling op het Leve team.

Ed Lambermont

Assurantie Medewerker

 

Kirsten heeft al bijna 20 jaar ervaring in verzekeringen en schadebehandeling voor particulieren en bedrijven. Al eerder werkte ze bij zowel grote als kleine kantoren maar Leve past bij haar omdat ze veel waarde hecht aan persoonlijk contact met de klanten. Een klant is geen nummer bij Leve. Zij is een echt mensenmens. Naast haar werk is ze heel sportief en geniet ze van zelfgemaakte taarten en twee gezellige tienerdochters. Genieten van het leven en Leve, dat kenmerkt Kirsten.

Kirsten Bolkestein

Relatiebeheerder

 

Voor Jennifer bij Leve begon heeft ze bijna 4 jaar als relatiebeheerder gewerkt. Haar drijfveer is de tevreden klant en het persoonlijk contact past heel erg bij haar. Van nature is ze sociaal, Pietje Precies en zeer leergierig. Door haar ervaring in de financiële en commerciële dienstverlening en het adviseren van klanten over producten heeft ze haar plek bij ons snel gevonden. Haar loyaliteit naar ons en onze klanten maakt haar een super collega!

Jennifer van de Kimmenade

Relatiebeheerder

 

Met meer dan 30 jaar ervaring als fiscalist en assistent-accountant bij diverse bedrijven, is Ellemiek enthousiast om voor Leve de financiële administratie te verzorgen. Samen met een ontzettend leuk team draagt ze bij aan de groei van dit bedrijf. Een spannende nieuwe uitdaging waar ze enorm naar uitkijk!

Ellemiek Verheijden-Kuijten

Financiële administratie

 

Met 24 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen, waarvan 8 jaar als schadebehandelaar, brengt Dennis een schat aan expertise met zich mee. Met een sterke focus op klanttevredenheid en het vermogen om echt het verschil te maken bij schades, is hij vastbesloten om elke klant de best mogelijke service te bieden. Hij past goed in ons leuke en gezellige team en hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, omdat hij gelooft dat dit essentieel is voor succes.

Dennis Vogels

Senior Schadebehandelaar

 

Partners

Wij doen waar wij goed in zijn: voor u de meest optimale oplossingen bieden. Ons kantoor is volledig onafhankelijk en doet zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Wij onderzoeken welke financiële instelling bij u past en welke producten u nodig heeft.

     
. .     

Verzekeraars

Aegon
Aevitea
AIG
Allianz
ANWB
ASR

Avero
AXA Art
Bovemij
Centraal beheer
Chubb

CNA
CZ
DAS
De Amersfoortse
de Goudse

Dela
HDI
Heinfeld
Hiscox
Klaverblad

Menzis
Monuta
MS AMLIN
Nationale Nederlanden
ONVZ

Reaal
RSA
Unigarant
Voogd & Voogd
Zurich