Preventief Medisch Onderzoek (PMO) verplicht om aan te bieden


Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om die periodiek een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. Met een PMO brengt u de gezondheidssituatie van uw medewerkers in kaart, zodat zij en u weten wat te doen om die te verbeteren.

 

Biedt u uw medewerkers een PMO, ofwel Preventief Medisch Onderzoek, aan?

Wij hebben een samenwerking met wetenschappelijk kennisinstituut &niped (Netherlands Institute for Prevention and E-health Development). &niped daagt organisaties en hun medewerkers uit om verantwoordelijkheid te nemen over de eigen gezondheid. &niped helpt en begeleidt organisaties bij het opzetten en uitvoeren van gezondheidsbeleid. Het door artsen ontwikkelde, onafhankelijke e-Health platform de Persoonlijke Gezondheidscheck is het centrale instrument. Dit biedt inzicht in de eigen gezondheid en geeft concrete adviezen hoe eventuele risico’s kunnen worden verminderd. Niet alleen op organisatieniveau, maar ook voor de medewerker zelf. Zo voldoet de organisatie aan de wettelijke verplichting om medewerkers een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden en kan worden gestuurd op gezondheidsbeleid. De Persoonlijke Gezondheidscheck biedt medewerkers handvaten om fitter te worden, met lager verzuim en hogere productiviteit als resultaat.

 

Leve werkt samen met &niped. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga naar: www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/leve/

Meer weten? Bel 040 21 11 789 of mail ons op info@leve.nl