Samenwerking Brabant Veilig en Leve

Leve Verzekeringen en Brabant Veilig hebben de handen ineengeslagen. Een logische verbinding, maar het vraagt wel gelijkgestemde geesten. Leve en Brabant Veilig zitten duidelijk op één lijn, het belang van onze klant staat voorop. Om preciezer te zijn de gemoedstoestand van de klant staat voorop. Beide ondernemingen streven immers naar rust en een comfortabel gevoel voor hun relaties. Zorgen wegnemen door zaken tot in de puntjes te regelen. De kruisbestuiving en de positieve effecten voor onze relaties zijn duidelijk.

 

 

 

Even voorstellen

Brabant Veilig is het bedrijf van Michiel Schumm, een man met een missie. Brabant Veilig is naast een naam namelijk ook een belofte. Michiel en zijn bedrijf zijn niet zomaar leverancier van camera’s, sloten en bijvoorbeeld surveillance. Hij is adviseur in veiligheid en zijn kennis – en die van zijn medewerkers – vormt het belangrijkste wapen in zijn strijd tegen ongenode gasten. Een advies van Brabant Veilig is daarmee niet alleen een krachtige belofte, het is het resultaat van jarenlange gecertificeerde ervaring, begrip van de markt en permanente studie. Laten dat nu precies de zaken zijn waarin ook Leve uitblinkt. De samenwerking met Leve Verzekering illustreert dan ook mooi de continue behoefte aan beter en vooruitdenken. Bij beide partijen.

 

Betrouwbare kwaliteit

Beter en groei betekent voor Brabant Veilig ook gecontroleerde kwaliteit. Zo zijn wij in het bezit van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en erkend door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB), het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Vereniging Geld en Waardeberging.

 

Vertrouwen is goed, controleren is beter

Om onze nieuwe samenwerking te onderstrepen, biedt Brabant Veilig relaties van Leve de kans hun woning of bedrijfspand gratis te laten checken op beveiligingskwaliteit. De woonveilig-scan toetst uw woning op brandveiligheid en inbraakpreventie met als resultaat een persoonlijk inspectierapport. Wij houden de huidige situatie tegen het licht op zoek naar hiaten, verbeterpunten en besparingen. Bedrijven controleren wij met een 0-meting, die risico’s en noodzakelijke maatregelen in kaart brengt. Onze analyse vatten wij samen in een kwaliteitsdocument waarmee u bij de verzekeraar gedekt bent bij eventuele (gevolg)schade. Doe mee, dan weet u het zeker!

 

Een veilige manier om kennis te maken

Mail onderstaande contactgegevens naar info@brabantveilig.nl, referentie: Test_Leve.   Wij nemen dan contact op voor een afspraak. Doet u mee dan maakt u kans op een set hoogwaardige cilindersloten. Beantwoord onderstaande vraag en win. Succes en tot ziens.

Prijsvraag


  Bedrijf:
  Woning:
   
  Beantwoord en win!
  Wat wordt het meest gestolen bij een woninginbraak? (meerdere antwoorden zijn mogelijk)
   
  Gelegenheidsinbraak:

  Semi Professionele inbraak:

  Professionele inbraak:

   
  Onder de deelnemers verloten wij een set kwaliteitscilinders
   

  Heeft u vragen m.b.t uw verzekering?
  Neem dan contact met ons op. We zijn van maandag tot en met vrijdag van tussen 8.00 en 17.30 uur bereikbaar.

  Bel 040 21 11 789 of mail ons op info@leve.nl