Actie: gratis preventie advies bij een Cyberverzekering

“Ik kan niet bij mijn mail, mijn agenda, mijn klantenbestand en facturen. Alles zit op slot. Om nog maar te zwijgen van de imagoschade die ik hiermee oploop richting mijn klanten. Daar gaat mijn goede naam! Een regelrechte ramp. Ik kan er niets anders van maken”!

 

Leve BV en Nationale Nederlanden slaan hun handen ineen voor Cyberrisico

Staat jouw bedrijf binnenkort op deze manier in de krant? Je moet er toch niet aan denken? Toch is die kans wel degelijk aanwezig. Mkb’ers zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminaliteit. De bakker met een gehackte kassa, een bouwbedrijf waarvan digitale tekeningen worden gestolen of een notaris waarvan het hele klantenbestand op straat komt te liggen. Het zijn allemaal voorbeelden van slachtoffers van cybercriminaliteit.

 

De impact van cybercriminaliteit

De gevolgen van cybercriminaliteit zijn aanzienlijk. Niet alleen voor je eigen bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld jouw klanten en leveranciers. Reputatieschade en boetes vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens kunnen nog lang nawerken. Bovendien eisen opdrachtgevers steeds vaker dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én een cyberverzekering heeft. Want hoe goed jouw beveiliging ook is geregeld, 100% veilig bestaat gewoon niet. Een incident zoals hierboven genoemd kan toch gebeuren. Dan is het fijn als je voor de gevolgschade bent verzekerd.

 

Onze totaaloplossing voor jouw digitale risico’s
Zoek je uitgebreid preventieadvies over jouw digitale risico’s? Nationale-Nederlanden werkt samen met Perfect Day. Jouw verzekeringsadviseur kan samen met een expert van Perfect Day bij je langskomen om in 1,5 uur jouw digitale risico’s in kaart te brengen. Je ontvangt vervolgens een handig rapport met alle bevindingen, inclusief actiepunten en oplossingen.

 

Toch schade uit een cyberincident?
Om jezelf tegen de gevolgen van digitale risico’s te verzekeren, introduceert Nationale-Nederlanden de Cyberverzekering. De gevolgschade van hacks, diefstal of verlies van data, systeeminbraak en cyberaanvallen is hiermee onder andere gedekt. In geval van schade helpt een team van professionals je om jouw digitale omgeving te herstellen, belanghebbenden te informeren en eventuele reputatieschade en juridische kosten te beperken.

 

Tijdelijke korting op preventadvies of gratis bij het afsluiten van een Cyberverzekering
Het optionele preventieadvies van Perfect Day kost tot en met april 2020 tijdelijk € 195,- i.p.v. € 295,- (excl.btw).
Sluit je na het advies van Leve de Cyberverzekering af? Dan betaalt Nationale Nederlanden de volledige kosten van Perfect Day aan je terug.

 

Meer weten? Mail ons op info@leve.nl of bel Leve op 040 21 11 789